BELKI leverer stort centralanlæg til Parker Hannifin

24-11-2015
BELKI teknik ApS har taget et vigtigt skridt i retning af at slå igennem med centralanlæg til rensning af køle-/smørevæsker i Tyskland. En af den amerikanske Parker Hannifin koncerns fabrikker i Tyskland har netop modtaget og installeret centralanlæg fra producenten i Fårup ved Viborg.

BELKI centralanlæg til Parker Hannifin i Tyskland
BELKI centralanlæg til Parker Hannifin i Tyskland

Siden 2004 har BELKI været repræsenteret med eget salgsselskab og har nu to sælgere på det tyske marked. Afsætningen er hovedsagelig baseret på det brede standardprogram af filtreringudstyr til den spåntagende metalindustri – dog med alle muligheder for at tilpasse produkterne efter kundernes behov. Tyskland er blevet det største marked med denne strategi, men BELKI ved, at der også er et stort potentielt marked for specielt designede større centralanlæg. Med anlægget til Parker har BELKI fået en gedigen reference og samtidig en aftale med Parker om, at kunne fremvise centralanlægget til interesserede kundeemner.

 

Kontakten blev skabt på en af de messer, som BELKI deltager på i Tyskland, Nortec i 2014. Parker Hannifin, det producerer hydraulikudstyr, har fabrikker i mange lande, herunder flere i Tyskland, og det var fabrikken i Bielefeld med omkring 300 ansatte, som havde det aktuelle behov. Et typisk centralanlæg kan betegnes som et 10–15 m3 anlæg. Parkers behov var et 40 m3 anlæg, så løsningen blev konstrueret som et 2 x 20 m3 anlæg. Samtidig blev det forsynet med BELKI’s overvågningssystem, BELKI Check System. Dette kan overvåge og optimere filtreringsprocessen, og kan samtidig automatisk dosere tilførslen af væskerne, efterhånden som disse fordamper.

 

Fabrikant Ivan Skjellerup oplyser, at den næste ordre på centralanlæg netop er modtaget, også til levering i Tyskland.

BELKI forstærker eksportindsatsen i USA

09-06-2015
Der skal et langt og sejt træk til for at blive en globalt arbejdende virksomhed erkender BELKI, beliggende i Rødkærsbro og med speciale i rensning af væsker for metalindustrien.

Forhandlere fra 10 lande deltog i BELKI Dealer Meeting 2015
Forhandlere fra 10 lande deltog i BELKI Dealer Meeting 2015
Undervisning og produkttræning
Undervisning og produkttræning
BELKI Centralanlæg
BELKI Centralanlæg

Hvert år i februar holder BELKI teknik ApS et 3 dages seminar for sine forhandlere. BELKI tænker globalt, og i år deltog 24 sælgere og forhandlere fra 10 lande. Programmet er produkttræning, indførelse i BELKI’s produktfilosofi og udveksling af viden om branchens udfordringer. BELKI arbejder bevidst på at videreudvikle eksporten, som nu udgør 80% af salget. Tyskland er det største marked, hvor BELKI er etableret med eget salgsselskab.

  

I fremtiden satser fabrikant Ivan Skjellerup også på det nordamerikanske marked og har indgået et partnerskab i Michigan i selskabet BELKI Filtration LLC.

 

Der er nu indgået forhandleraftale med RHM Fluid Power Inc., som satser med 2 mand på BELKI’s produktprogram. Efter et stigende salg af standardmaskiner og mindre specialløsninger har en kontakt fra en messe i Chicago i efteråret 2014 nu resulteret i en ordre. Denne gang på et større centralanlæg til filtrering af vaskevand fra flere anlæg.

 

”Vi har i løbet af årene udviklet metoder gennem løsning af mangeartede filtreringsproblemer i Danmark og andre europæiske lande. Det var de amerikanske fagfolk imponerede over, så de satser nu på vores teknologi. Det har heller ikke skadet vores konkurrenceevne at dollaren i den grad er gået i vejret”, fortæller Ivan Skjellerup. ”Men jeg må indrømme, at det er et langt sejt træk, der skal til. Vi har haft mange Skype-webinars, og jeg har nok været i USA 10 gange inden for de sidste 3 år. Men det er rigtig spændende, og jeg gør det med glæde.”

Se flere nyheder
BELKI teknik ApS
Fårupvej 19 - DK-8840 Rødkærsbro
T : +45 8665 8811

BELKI


BELKI teknik producerer i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien.

Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler-oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik.
 

Den lille smedje eksisterer stadig og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.

Find os p Google+