BELKI Check System


 

Anvendelse

BELKI Check System (BCS) anvendes til centralanlæg eller regionale anlæg til køle-/smørevæske hvor processtyring er et vigtigt parameter. BCS er konstrueret til kontinuerlig overvågning, justering og log af væskens egenskaber. Der er to forskellige systemmuligheder; et on-site installeret system eller et fjernovervågningssystem.

 

Funktion af BELKI Check System

BCS opretholder automatisk det forudindstillede koncentrationsniveau. Systemet gemmer den ønskede værdi og kan levere en alarm. De gemte data giver operatøren mulighed for at evaluere væske- og driftsparametre. Med BCS-systemet er det muligt at måle og logge vandforbrug, pH-værdi, ledningsevne, temperatur og tryk. Med BCS fjernovervågningsversionen er det muligt at modtage prioriterede sms/email-alarmer for alle relevante situationer.

 

Fordele ved BELKI Check System

•  Opretholder optimal koncentration, sparer tid til manuel efterfyldning og kontrol

•  Mindre forbrug af emulsion og derfor en økonomisk fordel

•  Korrekt koncentration forbedrer kvaliteten i produktionen og reducerer slitage på værktøj

•  Renere arbejdsmiljø

•  Fjernovervågning giver tryghed og sikrer processtabilitet

BELKI teknik ApS
Fårupvej 19 - DK-8840 Rødkærsbro
T : +45 8665 8811

BELKI


BELKI teknik producerer i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien.

Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler-oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik.
 

Den lille smedje eksisterer stadig og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.

Find os p Google+