BELKI forstærker eksportindsatsen i USA


09-06-2015
Der skal et langt og sejt træk til for at blive en globalt arbejdende virksomhed erkender BELKI, beliggende i Rødkærsbro og med speciale i rensning af væsker for metalindustrien.
Forhandlere fra 10 lande deltog i BELKI Dealer Meeting 2015
Forhandlere fra 10 lande deltog i BELKI Dealer Meeting 2015
Undervisning og produkttræning
Undervisning og produkttræning
BELKI Centralanlæg
BELKI Centralanlæg

Hvert år i februar holder BELKI teknik ApS et 3 dages seminar for sine forhandlere. BELKI tænker globalt, og i år deltog 24 sælgere og forhandlere fra 10 lande. Programmet er produkttræning, indførelse i BELKI’s produktfilosofi og udveksling af viden om branchens udfordringer. BELKI arbejder bevidst på at videreudvikle eksporten, som nu udgør 80% af salget. Tyskland er det største marked, hvor BELKI er etableret med eget salgsselskab.

  

I fremtiden satser fabrikant Ivan Skjellerup også på det nordamerikanske marked og har indgået et partnerskab i Michigan i selskabet BELKI Filtration LLC.

 

Der er nu indgået forhandleraftale med RHM Fluid Power Inc., som satser med 2 mand på BELKI’s produktprogram. Efter et stigende salg af standardmaskiner og mindre specialløsninger har en kontakt fra en messe i Chicago i efteråret 2014 nu resulteret i en ordre. Denne gang på et større centralanlæg til filtrering af vaskevand fra flere anlæg.

 

”Vi har i løbet af årene udviklet metoder gennem løsning af mangeartede filtreringsproblemer i Danmark og andre europæiske lande. Det var de amerikanske fagfolk imponerede over, så de satser nu på vores teknologi. Det har heller ikke skadet vores konkurrenceevne at dollaren i den grad er gået i vejret”, fortæller Ivan Skjellerup. ”Men jeg må indrømme, at det er et langt sejt træk, der skal til. Vi har haft mange Skype-webinars, og jeg har nok været i USA 10 gange inden for de sidste 3 år. Men det er rigtig spændende, og jeg gør det med glæde.”

BELKI teknik ApS
Fårupvej 19 - DK-8840 Rødkærsbro
T : +45 8665 8811

BELKI


BELKI teknik producerer i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien.

Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler-oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik.
 

Den lille smedje eksisterer stadig og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.

Find os p Google+