Papirbåndfilter


BELKI Papirbåndfilter

 

Anvendelse af et BELKI papirbåndfilter

Et BELKI Papirbåndfilter er et robust og driftsikkert anlæg til filtrering af væsker. BELKI Papirbåndfilter kan anvendes til en lang række procesvæsker som f.eks. slibevæsker, kølesmøremidler, affedtermidler, maling fra sprøjtekabiner, industrielt spildevand m.m. Det kan også anvendes som forfilter til ultrafiltreringsanlæg.

 

Funktion

Væsken filtreres gennem et non-woven filtermedie, hvor kvaliteten vælges efter den specifikke applikation. Efterhånden som filterpapiret tilstoppes af urenheder fra væsken, stiger væskestanden. Først når hele filterarealet er udnyttet, aktiverer en svømmer anlæggets motor, som automatisk fremfører nyt filterpapir. Det brugte filterpapir opsamles i en affaldskasse for enden af anlægget.

 

Fordele ved et BELKI papirbåndfilter

Enkel installation og let rørarbejde sikrer et velfungerende anlæg, som optimerer kvaliteten samt levetiden på væskerne og samtidig reducerer de totale driftsomkostninger. BELKI tilbyder og udvikler specialløsninger på papirbåndfiltre, som er tilpasset til den enkelte kundes behov og ønsker. Et BELKI Papirbåndfilter er udført i rustfrit stål, hvilket sikrer minimal vedligeholdelse og en lang levetid.

BELKI teknik ApS
Fårupvej 19 - DK-8840 Rødkærsbro
T : +45 8665 8811

BELKI


BELKI teknik producerer i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien.

Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler-oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik.
 

Den lille smedje eksisterer stadig og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.

Find os p Google+