Lamelseparator 200 LS


Varenummer:T62-002-000
salg af Lamelseparator 200 LS /Quatropumpe
 

Varenummer:T26-000-000
salg af Quatro Pumpe
 

Anvendelse
BELKI 200 LS anvendes til at separere friolie fra en række procesvæsker såsom køle/smørevæsker og vaskevæsker/ affedtervæsker. BELKI 200 LS kan anvendes fast installeret på et anlæg eller som mobil enhed til rensning af flere maskiner.

 

Montering
Olieseparatoren anbringes højere end den væskeoverflade, der skal renses. Dermed kan den rensede væske selv løbe retur til maskinens tank. Sugeenheden anbringes på væskeoverfladen. Når pumpen startes og olieseparatoren er fuld, justeres udløbshøjden så kun olie løber til opsamlingsbeholderen.

 

Funktion
Væskeoverfladen skimmes vha. et selvregulerende sug. Pumpen er en langsomtgående elektrisk membranpumpe. Den pumper derfor skånsomt, så olien ikke piskes ind i væsken. Olien løber til en opsamlingsbeholder, og den rensede væske løber tilbage til maskinens tank.

 

Fordele

  • Selvregulerende sug, der effektivt suger fra overfladen
  • Sugeenheden følger automatisk niveauvariationer i tanken
  • Skånsom pumpning af væsken giver effektiv olieseparation
  • Let at indstille så kun olie løber til opsamlingsbeholderen
  • Opsamlingsdunken har en dekanteringsfunktion
  • Kan leveres med 1, 2 eller 4 sugetilslutninger
  • Modulopbygget; olieseparator og pumpe kan monteres separat
BELKI teknik ApS
Fårupvej 19 - DK-8840 Rødkærsbro
T : +45 8665 8811

BELKI


BELKI teknik producerer i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien.

Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler-oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik.
 

Den lille smedje eksisterer stadig og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.

Find os p Google+