Rådgivning


BELKI’s basis er viden.

 

Denne viden er opbygget siden 1979 under løsning af utallige, forskelligartede problemstillinger inden for filtrering og separation af væsker.
Udgangspunktet er metalindustriens behov for rensning af køle/smøremidler. Men virksomheden løser også opgaver inden for støbejern, emulsion, sedimentation, slibning.
Der findes typer af opgaver, men hver opgave har sin egen problemstilling.
BELKI påtager sig at yde kompetent rådgivning - i forbindelse med totalløsninger med egne tekniske løsninger eller på konsulentbasis mod honorar.
  • Med baggrund i en registrering af de fysiske forhold, kvantitative forhold og brugerens krav foretages en problembeskrivelse.
  • Der opstilles én eller flere løsningsmuligheder.
  • Alternativernes tekniske effektivitet evalueres og der laves er overslag over økonomien.
  • Endelig konkluderes der med en anbefaling til beslutning.
BELKI teknik ApS
Fårupvej 19 - DK-8840 Rødkærsbro
T : +45 8665 8811

BELKI


BELKI teknik producerer i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien.

Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler-oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik.
 

Den lille smedje eksisterer stadig og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.

Find os p Google+