Fra smedje til fremsynet eksportvirksomhed

BELKI teknik ApS er en familieejet virksomhed der bærer præg af stolte håndværkstraditioner blandet med stor tilpasningsevne og en innovativ tilgang til branchen.

Grundstenen til BELKI teknik blev lagt i 1888 som en lille landsbysmedje. I 1960'erne flyttede smedjen til større lokaler, hvor bedre faciliteter gav muligheder for den fortsatte udvikling af virksomheden. I 1979 overtog fabrikant Ivan Skjellerup firmaet og i løbet af 1980’erne designede han de første papirbåndsfiltre. Det satte gang i produktionen og er grundlaget for virksomheden BELKI teknik i dag. Op gennem 1990’erne fortsatte udviklingen og produktionen af højkvalitets filtreringsudstyr til mange formål og processer, og igen var der behov for mere kapacitet. I 1994 flyttede BELKI teknik til de nuværende lokaler i Rødkærsbro. I dag er den daglige ledelse overtaget af tredje generation, Bertel Skjellerup, der viderefører og udvikler virksomheden efter samme model som har virket de sidste over 100 år.

Hvor vi tidligere servicerede lokale virksomheder som underleverandør, producerer BELKI teknik i dag kun egenudviklet filtreringsudstyr, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien. Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik. Den lille smedje eksisterer stadig, og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.


BELKI profilfolder


Salgs- og leveringbetingelser


Din besked er blevet sendt

There was a problem validating the form. Please retry or contact the site administrator.

Du skal indtaste en gyldig e-mail-adresse.
Du skal udfylde feltet